FAQ

Hvem kan ansøge om et lån på Annafinans?

Du kan låne, når du:
• Er over 18 år
• Har fast bopæl i Danmark
• Ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI
• Har fast indtægt

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr.

Er det sikkert at låne online?

Ja. Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

Kan jeg låne selvom jeg står i RKI?

Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvad sker der efter jeg har fået min ansøgning bevilget?

Gennem Annafinans finansieres der af Basisbank A/S, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort.
Det er gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du kan altid afgøre, om du vil acceptere eller afvise deres tilbud. Du kan altid følge status for låneprocessen direkte hos udbyderen.

Hvilke oplysninger skal jeg have klar?

Når du ansøger, skal du bruge dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med. Det kan være også en fordel at have din årsopgørelse ved hånden.

Hvordan underskriver jeg med nemid?

Når dit lån er godkendt, får du et link til underskrift med NemID. Du får også linket på mail, så du kan underskrive, når det passer dig. Følg linket og brug dit NemID, som du plejer. Du kan underskrive både fra mobil, tablet og computer. En underskrift med NemID er lige så juridisk gyldig som en underskrift med kuglepen på papir, og er samtidig sværere at forfalske.

Hvordan bliver pengene udbetalt?

Når du har underskrevet lånet med NemID, bliver pengene udbetalt til det kontonummer, du har oplyst i din ansøgning. Det vil sige, at du har pengene senest hverdagen efter, din ansøgning er godkendt.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer mm.) i forhold til, hvor mange penge, du låner. Ved at sammenligne ÅOP, har du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige lån.

Kan jeg forhøje mit lån?

Hvis du allerede har et lån gennem Annafinans og gerne vil forhøje dit lån hos os, gør du det ved at ansøge om et nyt lån. Hver ansøgning vurderes individuelt og godkendelsen er afhængig af din personlige økonomi.

Ansøg som eksisterende kunde her.